Keanu Reeves i Naomi Campbell stižu u Beograd

(foto: Evening Standard Magazine)
(foto: Evening Standard Magazine)

Nakon što je srpska prestojnica ugostila Juliju Roberts i Demi Moore, u Beogradu će boraviti i holivudski glumac Keanu Reeves i poznata manekenka Naomi Cambell.

Keanu dolazi u Srbiju jer će se na teritoriji Beograda snimati njegov novi film. Planirano je da u našoj zemlji ostane tri nedelje.

“Agenti su još u januaru rezervisali hotel u centru grada gde će Rivs boraviti sve vreme snimanja. Najnoviji film u kojem Keanu igra glavnu ulogu biće sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, a postoji mogućnosti da se neke scene snimaju na Tari. U svakom slučaju, holivudski glumac je zahtevao da ukoliko vožnja do seta ne traje više od tri sata, on želi da bude u hotelu u Beogradu, a ne da se premešta. Producenti su mu predočili osnovne informacije o zemlji u koju dolazi jer o njoj ništa nije znao’’, rekao je dobro obavešteni izvor.

Izvor dodaje i da slavni glumac nema neke posebne zahteve tokom boravka u Beogradu.

‘’Keanu nije imao neke posebne zahteve osim da mu soba bude svetla, sa puno sunca, i da u svakom trenutku ima na raspolaganju posebnu vrstu mineralne vode koja će biti uvezena iz Amerike jer je kod nas nema u prodaji. Tražio je i dodatnu infiltraciju kiseonika u apartman, kao i da na setu komunicira s onoliko ljudi koliko je neophodno’’, rekao je izvor, prenosi Alo.

Slavni model će sa druge strane u Beogradu ostati samo tri dana, kako bi snimila katalog za novi američki brend odeće.

‘’Za nju je rezervisan hotel na četiri dana, ali su velike šanse da Srbiju napusti i posle tri dana jer sve zavisi od ažurnosti ekipe na setu. Ona će pozirati za novi američki brend odeće za koji se u Beogradu radi katalog. Ogromna kuća sa stilskim nameštajem iznajmljena je na Dorćolu, i tu će Naomi pozirati pred objektivom američkog fotografa koji dolazi zajedno sa njom. Za razliku od Reevsa, Kembelova poznaje srpsko tržište i zna da su Srbi gostoprimljiv narod i da imaju lepe devojke. Ona je čula da je Beograd poznat po noćnom životu pa je izrazila želju da jedno veče izađe u provod’’, rekao je izvor za kraj.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI