Search
Close this search box.

Keira Knightley zabranila kćerki Disney filmove

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Keira Knightley otkrila je tokom gostosvanja u emisiji The Ellen DeGeneres Show, priznala da nije fan svih Diznijevih filmova koje je do sada imala prilike da vidi.

Njoj posebno smetaju Disney princeze, za koje smatra da ne ispunjavaju njene feminističke kriterijume. Zbog toga je zabranila svojoj trogodišnjoj ćerki, Edie Knightley Righton, da gleda određene filmove.

Keira ne dozvoljava da njena ćerka gleda Pepeljugu, jer kako kaže, ona čeka da bogati mladić dođe i spase je. „To je pogrešno, treba da spase samu sebe.“ smatra glumica.

Sledeći na spisku zabranjenih filmova u porodici Knightley je Mala sirena. Zaista mi se dopada, i mislim da su pesme super, ali ne volim činjenicu da je dala svoj glas zbog muškarca.“ Priznaje da je pomalo neodlučna kada je Mala sirena u pitanju, ali držaće se svog stava.

Keira je takođe dodala da se ipak ne kose baš svi Disney filmovi sa njenim stavovima i da je film U potrazi za Dori, jedan od omiljenih u njihovoj kući kao i da je bila oduševljena nakon gledanja Zaleđenog Kraljevstva Vajane. 

Sa druge strane, glumica igra vilu u filmu Krcko Oraščić i četiri kraljevstva, za koji tvrdi da je siguran za gledanje. Da bi se uživela u ulogu, Keira je bila prekrivena šljokicama od glave do pete. Film će premijerno biti prikazan 2. novembra.

POSLEDNJE VESTI