Poznati koji neverovatno liče jedni na druge

(foto: Twitter)
(foto: Twitter)

Neke poznate ličnosti toliko liče, da nam je teško da poverujemo kako nisu u srodstvu. Ovi poznati parovi nam dokazuju da dvojnici zaista postoje.

1. Katy Perry i Zooey Deschanel

(foto: INF/Startraks)

Katy i Zooey su poznate brinete koje dele više od iste boje kose. Njihove oči su gotovo preslikane, a dele čak i zanimljiv ukus za modu. Njih dve možemo da razlikujemo samo kada se Katy odluči za neku zanimljivu boju kose.

(foto: WireImage)

2. Leonardo DiCaprio i Eric Dane

(foto: WireImagine)
(foto: WireImagine)

Oskarovac i popularni McSteamy svakako liče jedan na drugog. Ovom dvojcu sličnost leži u očima. Obojica imaju slične plave oči zbog kojih izgledaju misteriozno. Treba li da pominjemo i činjenicu da su i jedan i drugi pravi srcelomci.

3. Margot Robbie i Jaime Pressly

(foto: namespedia/wikia)
(foto: namespedia/wikia)

Kada se prvi put pojavila u filmu The Wolf of Wall Street, mnogi su pomislili da je Margot zapravo Jaime. A ko ih može kriviti. Njihove oči, usta pa čak i obrve izgledaju potpuno isto. Teško je pronaći razliku između njih dve. Iako je Jaime starija od koleginice 13 godina, njih dve sigurno mogu da prođu kao bliznakinje.

4. Tom Hardy i Logan Marshall – Green

(foto: WireImage)
(foto: WireImage)

Jedan od najzgodnijih i najvoljenijih glumaca u Holivudu je svakako Tom. Zato smo sigurni da će se svi njegovi fanovi obradovati kada saznaju da ovaj macan ima dvojnika. Ako pogledati fotografije Logana, videćete koliko nijh dvojica zapravo liče.

(foto: Pintrast)
(foto: Pintrast)

5. Angelina Jolie i Megan Fox

(foto: WireImage)
(foto: WireImage)

O njihovoj sličnosti se već dugo priča. Iako postoji razlika od 11 godina, njihova sličnost je neverovatna. Zbog njihove tamne kose, svetlih očiju i punih usana, često ih mešaju. Njih dve čak dele i sličan ukus kada su u pitanju tetovaže.

6. Sarah Hyland i Mila Kunis

(foto: celebs / Lionsgate)
(foto: celebs / Lionsgate)

Njih dve su obe počele karijere u popularnim serijama. Zbog sličnog izgleda njih dve stvarno izgledaju kao sestre. Obe imaju krupne oči, istu boju kose i slične baby face. Čak im je i osmeh apsolutno isti. Što Sarah više raste, sličnost je sve veća.

7. Will Ferrell i Chad Smith

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Njih dvoje su toliko slični, da ste u jednom trenutku sigurno videli fotografiju za koju ste pomislili da je u pitanju Will koji svira bubnjeve. Ali to je zapravo Chad iz Red Hot Chili Peppersa. Toliko liče, da je jedina razlika kačket od kojeh se Chad ne odvaja.

8. Keira Knightley i Natalie Portman

(foto: WireImage/Film Magic)
(foto: WireImage/Film Magic)

I kada je ovaj duo u pitanju, sigurni smo da ste ih barem jednom pomešali. Njih dve dele neverovatne sličnosti uključujući i boju kose, oči, kos, usta pa čak i oblik face. Ni majka ne bi mogla da ih razlikuje.

9. Justin Bieber i Miley Cyrus

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Da li ste ikada primetili sličnost između Justina i Miley? Naročito od kada je Miley skratila svoju kosu, a Justin svoju ofarbao u plavo, njih dvoje baš liče. Usne im imaju sličan oblik, baš kao i oči, a njihova ovalna lica imaju gotovo indentičan oblik. Čak je i sama pevačica primetila sličnost i često se šali na taj račun.

(foto: Pinterest)
(foto: Pinterest)

10. Jason Earles i Neil Patrick Harris

(foto: David Aguilera)
(foto: David Aguilera)

Ako Nailu ikada zatreba slobodan dan, mladi glumac Jason će sigurno biti odlična zamena. Zar se ne slažete?

4 Responses

  1. Isto tako Javier Bardem i Jeffrey Dean Morgan. Joseph Gordon Levitt i pokojni Heath Ledger . Carey Mulligan i Michelle Williams

  2. Kad sam prvi put vidjela glumicu Leelee Sobieski pomislih da je cerka od Helen Hunt, njih dvije toliko lice da je to nevjerovatno…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI