Search
Close this search box.

Didi J kaže da je Megan Fox tražila da čuje njene pesme

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dijana Janković, samoprozvana Didi J, nastavlja da zabavlja internet svojim urnebesnim izjavama.

Ovoga puta, ona je pričala o još jednom crvenom tepihu na kome je bila kao megauspešna pevačica svetskog ranga. Ona je prošetala dodelom Grammy nagrada, gde je navodno upoznala mnogo, mnogo poznatih.

I svi ti poznati, na čelu sa Megan Fox, želeli su da čuju njene pesme.

„Zvezde su se uglavnom žalile da ih bole noge od stajanja, jer to je jedan veliki hodnik na kraju kog stoje paparaci, mediji i ostali i onda svi moraju da čekaju u redu da prođu kroz taj deo.“ kaže Dijana Janković.

„Upoznala sam Megan Fox, Dwayne Johnsona, Floridu, Pharrella. Jako su jednostavni, nasmejani i druželjubivi. Svi me pitaju odakle sam, traže mi Instagram i da čuju moje pesme,“ otkrila je Didi J.

Iako su joj i Megan i Dwayne i Pharrell tražili Instagram, niko je od njih nije zapratio.

https://www.instagram.com/p/CoTyeuAL4PZ/?hl=en

„To je bilo fantastično kada sam dobila poziv, veliko uzbuđenje za mene jer mi je to oduvek bio san. Nisam bila spremna za taj korak, kada je stigla pozivnica odmah sam krenula da nađem haljinu. Nisam želela da imam stilistu, ja sam osmislila ceo moj stajling i to je bila velika odgovornost da pariram svetskim zvezdama. Svi su pohvalili moj stajling, niko nije verovao da sam sama to uradila,“ kaže Dijana.

Kao i uvek, Didi ne otkriva ko je nju pozvao i zašto.

POSLEDNJE VESTI