Search
Close this search box.

Estrada zgrožena Dijanom Janković: Što si rađala dete, ako ga ostavljaš?!

Foto: Instagram

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Instagram

Dijana Janković, koja je pokušala da napravi karijeru pod imenom Didi J, već mesec dana uživa na raznim morima, uprkos tome što se porodila. I sve bi to bilo u redu, da novorođeno dete nije ostavila sa dadiljama u Beogradu.

Ovaj njen potez zgrozio je žene sa javne scene, koje ne mogu da veruju da je Janković odlučila da ide na odmor, dok joj beba od mesec dana sedi kod kuće.

„Šokirana sam što je posle porođaja otišla na more. Ako joj beb asmeta, nije trebalo ni da je rađa. Neverovatno mi je da je nekom toliko stalo do putovanja u vreme koronavirusa. Ako neko već ima novca da živi lagodno, može sebi da napravi ugođaj i u svojoj kući. Beba mora da bude pored majke u svakom trenutku, a najviše kad je tako mala,“ oštra je Goga Sekulić, koja dodaje da je strašno ostavljati bebu dadilji.

Slično stava je i voditelja Jovana Jeremić. „Ne podržavam majke koje ne viđaju svoju decu iz čiste obesti. Drugo je kada žena mora da radi da bi prehranila porodicu, ali svakako je veliki hendikep za dete kada ne raste za mamu,“ rekla je ona za Informer.

Foto: Instagram

Sa druge strane, Dijana Janković probala je da opravda svoj postupak.

„Nije baš da isam videla bebu celih mesec dana. Bila sam prvo u Hrvatskoj pa sam došla da je posetim i tek onda sam otišla u Tursku. Stalno sam zvala dadilje i gledala sam Dajanu preko video-poziva. Pa bolje da dete čuvaju dadilje nego da putuje i da je maltretiram vozikajući je kolima i avionom,“ rekla je ona. Na pitanje da li je odmor bitniji od deteta, Janković odgovara:

„Na odmor sam krenula kada sam se oporavila od prođaja i shvatila da detetu bez mene neće faliti ništa jer ima dve dadilja. Ona je beba, ona i ne zna ko je čuva,“ istakla je Dijana.

POSLEDNJE VESTI