Search
Close this search box.

Didi J opet kupuje pratioce?! Prati je 3,7 miliona, ali njen album ne sluša – niko!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dijana Janković, koja se od pre nekoliko godina predstavlja kao Didi J, već godinama pokušava da javnosti proda priču kako je ogromna zvezda, ali ne u Srbiji već u celom svetu.

Uprkos tome što je svetska zvezda, na internetu nije moguće pronaći intervjue iz svetskih medija, već ih Dijana daje isključivo za domaće. No, to je samo početak svega.

Didi je u decembru 2021. godine, prilično tiho, objavila prvi album, koji je u potpunosti na engleskom jeziku. Album se zove Cover Girl, ima 8 pesama i traje 24 minuta i 39 sekundi. Izgleda da ovaj album niko nije čuo, nikada.

Iako je na Instagramu prati 3,7 miliona ljudi (ili da kažemo – naloga), na striming servisu Spotify ima tek 5000 mesečnih slušalaca, što znači da je tek 1,35% njenih fanova iz celog sveta preslušalo njen album prvenac.

Album nije uopšte ni postavila na YouTube, ali jeste prva dva singla: i jedan i drugi jedva da su sakupili preko 350 hiljada pregleda.

Da za album neko čuje nije pomogla ni Iggy Azalea, koja zaista repuje na jednoj pesmi. Uprkos priči Didi J da su njih dve velike drugarice, Azalea se nijednom nije oglasila niti šerovala pesmu na mrežama.

POSLEDNJE VESTI