Search
Close this search box.

Dijana Janković opet pričala o naslovnoj strani izmišljenog časopisa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dijana Janković, koja se u javnosti predstavlja kao Didi J, gostovala je u emisiji Šok Tok na televiziji, gde je ponovo pričala o tome kako je bila na naslovnoj strani izmišljenog časopisa.

Portal Tracara.com je o izmišljenom časopisu pričao još 2017. godine.

Didi J se u junu 2017. godine pohvalila da će se naći na naslovnoj strani ‘prestižnog’ magazina LA Style Mix, međutim, ko god se malo zainteresovao da ispita ovu činjenicu došao bi do zaključka da od tog ‘prestižnog magazina’ na internetu nema ni traga ni glasa.

Nakon što su joj ovo predočili oni koji je prate na Instagramu ubrzo se pojavila zvanična stranica spomenutog magazina na Facebooku Instagramu (bez ranijih postova i objava, naravno). Domen sajta registrovan je nekoliko dana pre izlaska prestižnog časopisa, odnosno 2. maja 2017. godine.

Kako bi se izvukla iz cele ove priče, Dijana je čak snimila sebe kako lista spomenuti magazin ne bi li dokazala da postoji, ali se još jedanput propisno obrukala. ‘Prestižni’ magazin, kako ga je sama nazvala, štampan je na papiru od kog se ne prave ni najjeftinije dnevne novine u Srbiji, a kamoli modni magazini, a da ne pričamo o tome da za snimanje ovog videa nisu stigli ni da ga uvežu.

https://www.instagram.com/p/BUxgB-CAZjA/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8fab2225-e80f-4b37-acd9-ec64768fc80f

Četiri godine kasnije, Dijana vrti istu priču, a magazin sem broja na kome je ona, nikada više nije izašao. Instagram stranica broji 20 hiljada, uglavnom kupljenih, pratilaca, dok svaka od objava ima oko 3 lajka u proseku.

POSLEDNJE VESTI