Dara Bubamara kupila 400 hiljada pratilaca na Instagramu?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dara Bubamara navodno je kupila 400 hiljada pratilaca na Instagramu, kako bi što pre stigla do milion, pišu domaći mediji.

Neposredno pred izdavanje nove pesme, folkerka je rešila da proveća broj pratilaca, a navodno je sve to platila 1600 eura.

Do pre dva dana ona je imala oko 700.000 pratilaca, a sada je prešla milion i sto. To su primetili i ostali korisnici ove mreže pa se sada našla na udaru.

„Daro, pa tebe preko noći zapratilo skoro pola miliona ljudi, pa to nema nigde,“ samo su neki od komentara.

Pevačica je najavila da izbacuje novu pesmu „Koka roka“ na Dan zaljubljenih, pa nije čudno što je uložila u marketing. Odmah po izlasku pesme i spota, menadžeri nekih pevača organizuju tim ljudi koji će se baviti promocijom novog muzičkog projekta i, čim se izda numera, kreće se s kupovinom pregleda.

Inače, pevačice sa estrade se trude da dobiju što više pratilaca jer im to donosi dobar posao. Gazde diskoteka smatraju da je pevač s milionskim pratiocima i pregledima sposoban da ispuni kapacitet i očekivanja samog gostovanja, ali ne računa da je u nekim slučajevima više od pola korisnika zapravo kupljeno.

Dara nije jedina sa estrade koja ulaže u Instagram profil i kupuje takozvane folovere: Dijana Janković ima gotovo 4 miliona lažnih.

POSLEDNJE VESTI