Search
Close this search box.

Nova svađa Dare i Karleuše: Koka roka, Usnija i fotošop

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nova svađa Dare i Karleuše! Koka roka i dalje roka, a novi sukob između nekadašnjih prijateljica zakuvao se danas, izjavom Dare Bubamare.

Dara Bubamara je nedavno objavila pesmu „Koka roka“ za koju je Jelena Karleuša izjavila ju je ona prva kupila od pokojnog Milana Radulovića Laće.

„Mnogo laži. Pesma je davno urađena, Laća i ja smo to radili, samo sam ja malo izmenila teksta. Ja najavim, pa se kače za mene i za marketing, to je nedostatak njihovih pesama, albuma, muževa. Ja sam uvek napadana. Moje dobro pobedi njihovo zlo. Dosta je tu laži,“ tvrdi pevačica – i tako je počela nova svađa Dare i Karleuše.

„Ne mogu da verujem koliko su ljudi zli i zato im je tako u životu. Ja sam imala milion tekstova od pevačica, Viki, Sekine. Najbolje da uzmem, pa to da objavim. Na šta to liči? Nikad mi to ne bi palo na pamet.“ objasnila je ona.

Jezik za zubima nije mogla da drži Jelena, pa je u svom stilu odgovorila.

„Kontuirano vređanje mene i moje porodice od strane Radojke Adžić, pominjanje mog muža (valjda sam joj ja kriva što je razvedena, ne znam), omalovažavanje moje ličnosti i karijere i još mnogo vulgarnih i neobjašnjivih ispada, duboko me rastužuje. Rastužuje me jer sam jedina osoba koja joj je u životu pružila ruku i pomogla javno kad je to bilo potrebno“, počela je Jelena.

„Svima je jasno da svako ko dođe u kontakt sa bizarnom baba Usnijom iz rijalitija i novinarima narkomanima (koji Radojki i Ani Nikolić sipaju isti narativ i zlo u ne baš umrežene neurone) mora da mi postane neprijatelj, ali… Postoji li malo svesti?“, nastavila je ona.

Nova svađa Dare i Karleuše: Od Usnije do fotošopa

„Na sve to, opet sam pokazala da sam sažaljiva i nisam je tužila zbog neovlašćenog objavljivanja mog plaćenog teksta, nego sam pokušala da joj objasnim da su i nju prevarili i Laća i Ljilja Jorgovanović tako što su i njoj naplatili i uvalili joj onaj bizar šit od teksta. Gde je hvala? Ali njoj je izgleda nešto ubačeno u piće u onoj oronuloj vili. Promaja koju zapišavaju navijači (nadam se da ne ono što se tamo svima u kafu stavlja)“, piše pevačica dalje.

„Radojka pominje Laću… ne znajući da mi je slao sve njene glasovne poruke, godinama unazad. U mnogima Radojka vređa ONE EYE Usniju, tako da bi ovoj trokiralo i drugo oko kad bi čula. Da objavim? Ne izazivaj me Radojka. Ja tebe i tvoju porodicu ne diram, ali ako nastaviš da lupetaš, moraću da istram JK iz tvog imena. Fotošop lica i tela može da zamaskira tvoju ružnu spoljašnjost, ali ne i ružnu nezahvalnu ličnost. Zato ti se i desila pesma ‘Koka roka’, kao najveća kazna“, zaključila je Karleuša.

POSLEDNJE VESTI