Mislio sam da je droga umetnost: Dečko Megan Fox na lečenju

Reper Machine Gun Kelly, dečko zbog koga je Megan Fox ostavila svog muža, otkrio je da je započeo terapiju za lečenje od zavisnosti droga, prisetio se upotrebe opijata u prošlosti i toga kako mu je trenutna partnerka pomogla da krene u boljem smeru u životu.

Naime, 30-godišnji muzičar i glumac čije je pravo ime Colson Baker počeo je da preduzima korake kako bi prestao da konzumira drogu i počne više da pazi na sebe i svoje zdravlje.

On je otkrio da je frustriran i da se promena ne događa preko noći, pa je dodao:

“Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake”, započeo je on.

On je prvu terapiju imao prošlog četvrtka, pa je rekao:

“Hej, moram da razdvojim ovo dvoje ljudi, a to su Machine Gun Kelly i Colson Baker. Dihotomija je za mene preintenzivna”, dodao je Kelly.

“U početnoj sam fazi. Alati koje su mi dali izgledaju korisno. Ali i dalje se držim za glavu. Zašto se ne menjam preko noći? Kako da meditiram deset minuta kada ne mogu da budem u miru ni dva minuta, a da mi nešto ne skrene pažnju. To je veoma teško”, dodao je on.

“Ali sama posvećenost nečemu je inspirativna i mislim da će odjeknuti svemirom, kao i mojom porodicom. To već vidim kod ljudi oko sebe. Spremnost da konačno budem srećan u svojoj koži je izazvala mnogo živahniju životnu energiju u odnosu na ranije”, zaključio je.

On je veoma zahvalan na podršci koju mu pruža partnerka Megan Fox i blizak prijatelj Travis Barker.

Machine je priznao da je zloupotrebom droga postigao tačku u kojoj se “uplašio” da uđe u muzički studio bez supstanci na koje je navikao i da je tada rešio da nešto promeni u svom životu, a velika motivacija mu je lepotica Megan Fox koja ga obasipa ljubavlju i pomaže mu u svemu.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.