Mislio sam da je droga umetnost: Dečko Megan Fox na lečenju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Reper Machine Gun Kelly, dečko zbog koga je Megan Fox ostavila svog muža, otkrio je da je započeo terapiju za lečenje od zavisnosti droga, prisetio se upotrebe opijata u prošlosti i toga kako mu je trenutna partnerka pomogla da krene u boljem smeru u životu.

Naime, 30-godišnji muzičar i glumac čije je pravo ime Colson Baker počeo je da preduzima korake kako bi prestao da konzumira drogu i počne više da pazi na sebe i svoje zdravlje.

On je otkrio da je frustriran i da se promena ne događa preko noći, pa je dodao:

“Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake”, započeo je on.

On je prvu terapiju imao prošlog četvrtka, pa je rekao:

“Hej, moram da razdvojim ovo dvoje ljudi, a to su Machine Gun Kelly i Colson Baker. Dihotomija je za mene preintenzivna”, dodao je Kelly.

“U početnoj sam fazi. Alati koje su mi dali izgledaju korisno. Ali i dalje se držim za glavu. Zašto se ne menjam preko noći? Kako da meditiram deset minuta kada ne mogu da budem u miru ni dva minuta, a da mi nešto ne skrene pažnju. To je veoma teško”, dodao je on.

“Ali sama posvećenost nečemu je inspirativna i mislim da će odjeknuti svemirom, kao i mojom porodicom. To već vidim kod ljudi oko sebe. Spremnost da konačno budem srećan u svojoj koži je izazvala mnogo živahniju životnu energiju u odnosu na ranije”, zaključio je.

On je veoma zahvalan na podršci koju mu pruža partnerka Megan Fox i blizak prijatelj Travis Barker.

Machine je priznao da je zloupotrebom droga postigao tačku u kojoj se “uplašio” da uđe u muzički studio bez supstanci na koje je navikao i da je tada rešio da nešto promeni u svom životu, a velika motivacija mu je lepotica Megan Fox koja ga obasipa ljubavlju i pomaže mu u svemu.

POSLEDNJE VESTI