Još jedan popularni glumački par se razvodi posle 10 godina braka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jedna od najlepših glumica današnjice, Megan Fox i njen suprug, Brian Austin Green već mesecima navodno ne žive zajedno, kako prenose strani mediji.

Prema pisanju britanskog Mirrora, Megan više ne nosi burmu na ruci, a nedavno su viđeni zajedno kako predaju decu jedno drugom na parkingu u Los Anđelesu.

Uprkos tome, oni ne planiraju da se razvedu, već planiraju da zajedno odgajaju svojih trojicu sinova, navodi pomenuti magazin.

Inače, Brian trenutno živi u Malibuu, dok je Meghan u Kalabasasu, jer smatraju da im prija kada su razdvojeni.

„Megan i Brian se jako vole, ali jednostavno ne mogu da žive zajedno. Mesecima žive odvojeno, tako je bilo mnogo pre nego što je počela pandemija,“ kaže izvor.

„Ni u jednom trenutku nisu planirali da se razvedu. U braku su prolazili kroz teška vremena, ali nekako su svaki put uspeli da ih reše, a njihovi prijatelji se nadaju da će i ovaj put biti tako,“ rekao je anonimni izvor blizak paru.

Podsećanja radi, Meghan i Brian su u braku već 10 godina. O njihovom razvodu se govorilo i 2016. godine, ali tada su dobili treće dete.

Glumica je podnela zahtev za razvod još u avgustu 2015. godine, posle jedanaest godina zajedničkog života i pet godina braka, ali izgleda da je par pružio još jednu šansu svojoj ljubavi.

Vest o trećoj trudnoći zvezde Trasformersa tada je mnoge iznenadila i lepotica nije odmah otkrila identitet oca svog deteta, ali je Brian potvrdio vest.

POSLEDNJE VESTI