Search
Close this search box.

Megan Fox u vezi sa 10 godina mlađim reperom

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot Atraktivna američka glumica Megan Fox u maju se razvela, nakon deset godina braka sa glumcem Brianom Austinom Greenom.
Razlog razvoda bio je njena afera s mlađim reperom Machine Gun Kellyjem u kojeg se zaljubila na snimanju zadnjeg projekta. Tri meseca nije se oglašavala oko bračne krize koja joj se dogodila. „Neverovatno je koliko mi se život promenio u karantinu. Sve se okrenulo. Inače nisam neko ko ne voli da ima ograničenja, nametnuti autoritet i teško poštujem takve stvari ali u ovoj situaciji shvatila sam da nemam drugog izbora. Bilo je izazovno,“ rekla je 34-godišnjakinja za „Entertainment Tonight“.
Megan i Machine (foto: instagram)
Svoju novu vezu s mladim reperom, Fox je potvrdila Instagramu objavom ovog leta. Sada je rekla da je nakon svega nekoliko minuta druženja s kontroverznim reperom znala da će se nešto između njih dogoditi, prenose mediji. „Istog minuta, kad smo se našli u prostoriji postojala je ta neka neopisiva hemija. Umesto srodne duše, ovo je bio blizanački plamen, a to je spiritualni koncept povezanosti dve duše. Dakle mi smo zapravo dve polovine iste duše. To sam mu rekla čim sam to osetila.“ objasnila je Megan. Sa svojim je suprugom Brianom od samog početka bila je potpuno iskrena i rekla mu je da joj se sviđa neko drugi. „Kad sam prihvatila bez ograničavanja da me život doveo tu gde je, tad je sve postalo zanimljivo i zabavno,“ otkrila je.

POSLEDNJE VESTI