Prati nas

Kendall Jenner besna na Caitlyn: Zašto nas omalovažava bez razloga?

Hot!

Kendall Jenner besna na Caitlyn: Zašto nas omalovažava bez razloga?

Kedall smetaju laži oca u memoarima (foto: Screenshot)

Kedall smetaju laži oca u memoarima (foto: Screenshot)

Kontroverzni memoari Caitlyn Jenner trn su u oku porodici Kardashian/Jenner i u novoj epizodi njihovog rijalitija biće glavna tema diskusije među članovima slave familije.

Nakon što su Kim Kardashian i Kourtney Kardashian iznele svoje viđenje memoara nekadašnje Olimpijske šampionke, njena biološka ćerka Kendall Jenner je u razgovoru sa majkom Kris Jenner otkrila da joj smetaju svi lažni navodi koje je Cait iznela u knjizi. “Čula sam o svim stavrima o kojima je pisala i koliko toga je zapravo laž. Ali mislim da to nije smišljena laž. Smatram da ona, iz nekog čudnog razloga, misli da su se stvari zaista tako desile”, kaže 21-godišnja manekenka.

Kris, koja je od početka tvrdila da je cela autobiografija njenog bivšeg supruga izmišljena, složila se sa ćerkom i dodala: “Moglo je to da se napiše na divan način, pun ljubavi. Da ispiča o svom putu i drži se toga. To bih i te kako ispoštovala. Ovako sam ja ispala veoma loša osoba. Te laži koje su odštampane u knjizi biće prisutne zauvek. Tako da će vaši unuci čitati o nama i to izmišljenu priču. Ona je odštampana i izmišljena”, rekla je Jennerova o memoarima bivšeg supruga.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Kendall se složila sa majkom i dodala: “U pravu si. Ona ide unaokolo i ogovara Kardashianove, ali, to su deca koje je ona odgajila. Ako imaš problem sa njima, ti si ih podigla odmalena. Meni to nema nikavog smisla to što ona nas ogovara bez razloga. To he ludost, mama. Potpuna ludost”, kaže supermodel na kraju o svom ocu.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Hot!

To Top