Kenje Vest: Luj Viton & „more many more problems“

Poznati reper Kenje Vest je čuven po svojim modnim ludorijama, pa je odlučio da ovog puta svoju kreativnost u pogledu mode iskoristi i unovči. Naime, Kenje je kreirao šest modela patika, ekskluzivno za brend Luj Viton, koji će se prodavati sa potpisom slavnog hip-hopera. Patike su fuuuuuj, kao što možete videti na slici, ali pošto je to gospodin Vest, pretpostavljam da će ići kao alva! :) Inače još jedna stvar vezana za Kanje Vesta me je jako iznenadila. Nedavno je izjavio da bi voleo da ima manje fanova i manje para!? Kakva glupost… Kao život mu je težak, što bi rekli „more many more problems“, bla, bla,bla…

8 Responses

  1. one jok da u ruzne,nego ruznije ne mogu bit :-),ali swako ima swoj ukus:-)

  2. STVARNO FUUUUUUUJ PATIKE KO MU DADE DA UDJU U PROIZVODNJU. AKO SU SVE NA ISTI FAZON TESKO SE NJEMU , ALI MOZDA SE NEKOME SVIDE (MOZES MISLITI) JOS JEDNOM FUUUUUUUUJ!!!

  3. Patike su odlicne pravi svetski brend, voleo bih da imam par takvih,al opet ako mu smetaju te tolike pare ja nemam nista protiv da dobijem koju hiljadu.

  4. Kao prvo, ne zove se „Kenje Vest“, nego „Kanjei Vest“ ako niste culi ni jednu njegovu pesmu. A kao drugo: nemojte molim vas komentarisati sta je lepo a sta ruzno, posto ocigledno vam je lepa Karleusa, Seka, Ana Nikolic, itd. A patike su prelepe. ;)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI