Monstrum: 10 dokaza da Kris Jenner uništava porodicu Kardashian!

Glava kuće ili noćna mora porodice? (foto: screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glava kuće ili noćna mora porodice? (foto: screenshot)

Rijaliti zvezda Kris Jenner idejni je tvorac šoua Keeping Up With The Kardashians, koji je od ove porodice stvorio imperiju u šou biznisu. Iako je ona zaslužna za sav uspeh porodice, američki magazini OK! i Star Magazine, tvrde kako Kris, uništava život jednog po jednog člana svoje porodice.

Kris prati ćerku u stopu, kako bi što više zaradila na njoj? (foto: screenshot

1) Kris koristi Kim za novac!

Magazini navode kako Kris prati svoju ćerku Kim Kardashian, zeta Kanye Westa, i unuku North West u stopu, sve u cilju kako bi uspela što više da zaradi na njima. Međutim, sama Kim je svesna toga da majka u njoj vidi materijal za novčani dobitak, pa je čak i rešila da se polako povuče iz popularnog šoua i postavi svog supruga kao jedinog koji će biti vođa u njenom životu i poslu.

Kris na sve načine pokušava da bude kao Kim.

2) Kris pokušava da ukrade imidž Kim Kardašijan!

Tokom jedne od epizoda popularnog rijaliti šoua, Kim je pobesnela i izjavila kako ne može više da gleda kako je njena majka kopira. Magazin Star tvrdi, kako Kim mrzi svoju majku, jer se oseća kao da pokušava da ukrade njen imidž, “Jedna je stvar nositi istu odeću kao tvoja ćerka, a sasvim druga, kada pokušavaš da ukradeš njen stil, seksi imidž, pa čak i način njenog života“, navodi magazin.

Magazini tvrde da je Kris dovela Brucea na na samo dno (foto: screenshot)
Magazini tvrde da je Kris dovela Brucea na samo dno (foto: screenshot)

3) Ona je kriva za Bruceovu transformaciju u ženu!

Bruce Jenner je bio srećan čovek u braku sa Kris, sve dok ona nije postala popularna, navodi magazin, “Ona ga je ismevala i ponižavala pred kamerama, a pred njihov razvod, on je bio za nju samo ljuštura za koju se ona udala“, piše Star, kojima je izvor porodice otkrio prave razloge njihovog razvoda, “Bruce nije mogao da podnese stalne kritike njegove bivše supruge. Kris ga je veoma povredila, i na neki način, ona je odgovorna za njegovu odluku da promeni pol“, završava izvor magazina.

Uprkos tome što je Scotu zabranjeno da knzumira alkohol, Kris ga izvodi na mesta gde su ona prisutna.
Uprkos tome što je Scottu zabranjeno da konzumira alkohol, Kris ga izvodi na mesta gde su ona prisutna.

4) Kris je vodila Scotta Dissicka u klubove, iako je znala za njegov problem sa alkoholom i drogom!

I dok njenja ćerka Kourtney Kardashian brine za svog supruga Scotta Disicka, i trudi se da ga izvuče iz pakla droge i alkohola, Kris ne brine mnogo za to. Star navodi kako je za svoj 59-i rođendan, Kris odvela svog zeta u grad kocke, Las Vegas, i do zore lumpovala sa njim, ne mareći što Scottova odanost porocima, može da uništi porodicu njenje ćerke, “Tužno je kako ona ne mari za probleme svog zeta i ćerke, već joj je u cilju, da se šou porodice Kardashian što bolje ispromoviše.“, kaže izvor.

Majka i ćerka odavno više nisu u sjajnim odnosima (foto: Facebook)
Majka i ćerka odavno više nisu u sjajnim odnosima (foto: Facebook)

5) Uživa da gleda Khloe kako pati!

Dok se njena ćerka borila sa viškom kilograma, a onda i sa dramatičnim razvodom od supruga Lamara Odoma, Kris se samo zaslađivala i prodavala medijima priče o teškim danima Khloe Kardashian. Izvor magazina Star tvrdi kako Khloe ne može više da smisli svoju majku, i kako je uopšte ne zanima šta ona ima da kaže.

Kylie više ne liči na sebe (foto: Instagram)
Kylie više ne liči na sebe (foto: Instagram)

6) Kris plastičnim operacijama rizikuje život Kylie Jenner!

Svetska javnost skoro svaki dan bruji o šokantnim promenama tela mlade Kylie Jenner, a Star tvrdi kako je upravo Kris kriva što mlada manekenka više ne liči na sebe, “Ona rizikuje život svoje ćerke. Kylie je do sada uradila operacije nosa i usana, i sve to kako bi se što bolje plasirala u svetu modelinga, što je i glavni cilj njene majke“, kaže izvor.

Kendall ne želi da je njena majka kontroliše
Kendall ne želi da je njena majka kontroliše

7) Kendall Jenner se plaši svoje majke!

Druga ćerka koju Kris ima iz braka sa suprugom Brucom, Kendall Jenner, već ima uspešnu manekensku karijeru, najviše zahvaljujući tome što je uspela da se odvoji od kontrole svoje majke. Kendall se plaši da joj majka ne uništi ugled, kao što je to učinila njenim sestrama, toliko da nakon što napuni 18 godina, planira da živi sa svojim ocem Brucem, tvrdi izvor Stara.

Reper Tyga  je imao burnu prošlost, pre afere sa Kylie, ali Kris to ne zanima. (foto: Instagram)
Reper Tyga je imao burnu prošlost pre afere sa Kylie, ali Kris to ne zanima. (foto: Instagram)

8) Kris dozvoljava ćerkama afere sa lošim momcima!

Dok je Kris dozvoljavala ćerki Kylie da uđe u vezu sa reperom Tygom, koji iz prethodne veze ima vanbračnog sina, pa je čak i podržala njihov odlazak u Evropu, iako je ostatak porodice bio protiv toga. “Kylie je bila u vezi sa 25-ogodišnjim dečkom. To uopšte nije u redu“, navodi magazin.

Iza kemere odbacuje svog sina?
Iza kemere odbacuje svog sina?

9) Kris se stidi sina Roberta!

Kako navodi Star, Kris se stidi svog sina Roberta Kardashiana, i to samo zbog njegove debljine. Magazin tvrdi kako je Kris bacila svog sina u depresiju svojim ponašanjem, “On se oseća užasno, jer ga njegova majka tretira kao najveću sramotu u porodici“. Da mladom Robu nije lako, potvrdio je i sam, kada se tokom jednog od intervjua rasplakao, i izjavio kako njegova majka brine samo o njegovim sestrama, dok na njega uopšte ne obraća pažnju.

Smatra da je Kris uništila život njegovom ocu (foto: Facebook)

10) Sin Brucea Jennera mrzi Kris i želi da spasi svog oca od nje!

Broody Jenner, sin iz prethodnog braka Bruca Jennera, već je i tokom rijalitija pokazivao animozitet prema svojoj maćehi. “Broody, kao i ostali članovi porodice Jenner zahtevaju da Kris vrati svoje prezime u prvobitno Kardashian, jer ne žele da imaju bilo kakvu povezanost sa njom.“ Broody i brat Brandon, su svedoci toga šta je rijaliti zvezda uradila njihovom ocu, i na sve načine se trude da oca odvuku od nje, čak i sada kada su se njih dvoje zvanično razveli, pošto smatraju da maćeha još uvek ima veliki uticaj na život njihovog oca.

POSLEDNJE VESTI