in

Khloe Kardashian besna na majku zbog brata Roba


Khoe je ljuta na majku zbog brata Roba (foto: Instagram)
Khoe je ljuta na majku zbog brata Roba (foto: Instagram)

U američkom rijaliti programu Keeping up with the Kardashians, imamo priliku da vidimo popularnu porodicu u svim situacijama, a ono što svakako najviše zanima gledaoce jesu svađe.

U novoj epizodi, koja će se prikazati u nedelju, imaćemo priliku da vidimo prepirku između Khloe Kardashian i Kris Jenner zbog Roba Kardashiana.

Khloe je uvek bila u najboljim odnosima sa bratom, ali se to promenilo otkad ga je zatekla u svojoj kući sa Blac Chynom, nakon čega se on iselio. Zbog Roba se i pre svađala sa majkom, koja joj je prebacivala to što mu je uvek pomagala i dozvolila mu da živi sa njom. Sada je ona ta koja ga finansira, a ne želi to da prizna, što je iznerviralo Khloe.

Blac Chyna i Rob (foto: Instagram)
Blac Chyna i Rob (foto: Instagram)

Rob je, navodno, kupio kuću, a Kris negira da je ona ta koja mu je dala novac, te joj je Khloe odbrusila: „Ti si jedna od najvećih lažljivica na svetu.“

„Šta? Šta sam uradila? Zašto si sve vreme tako ljuta?“, upitala je Kris, na šta je ona odgovorila da je alergična na gluposti.

„Bila sam u jako velikim svađama sa porodicom jer sam podržavala Roba time što sam mu dopustila da živi sa mnom, a onda mu osoba koja je najviše vikala na mene, moja mama, kupuje kuću? Mislim da je to ludost“, izjavila je Khloe. Kris je dodala da je Rob jako uzbuđen zbog kupovine kuće i da bi trebalo da ga podrži, a Khloe je rekla da uopšte ne razgovara sa njim.

Kako će se ova svađa završiti videćemo u nedelju, a do tada pogledajte najavu za novu epizodu: