in

Khloe Kardashian demantovala da je varala sa Tristanom Thompsonom


Bivša devojka Tristana Thompsona, Jordan Craig izazvala je buru u američkim medijima nakon što je otkrila da je imala komplikacije tokom trudnoće sa Tristanovim prvim detetom, izazvane stresom zbog glasina da ju je Tristan varao sa Khloe Kardashian.

Iako Khloe godinama demantuje ove glasine, ona se danas ponovo oglasila i ispričala svoju stranu priče.

‘’Razočarana sam što moram da objavim ovo, ali moram da kažem svoju istinu. Upoznala sam Tristana jer je ON IZABRAO da ode na blind dejt sa mnom. Spojio nas je zajednički prijatelj. Nakon par viđenja rekao mi je da je njegova bivša trudna’’, napisala je rijaliti zvezda na Instagramu, pa dodala:

‘’Rekao mi je da je ta veza gotova mnogo pre nego što smo mi počeli da se viđamo. Naveo me je i da pričam sa njegovim prijateljima. Pokazao mi je njihove poruke i dao da pričam sa njegovim advokatom kako bi dokazao da priča istinu. Njegovi najbolji prijatelji, saradnici, pa čak i njegova majka su mi rekli da su on i njegova bivša raskinuli pre nego što smo se upoznali’’.

Ipak, Khloe se javno izvinjava ako su njega ubeđenja bila pogrešna:

‘’To je moja istina. Istina u koju sam verovala. Ako to iz bilo kog razloga nije tačno, izvinjavam se što su me Tristan i njegova ekipa lagali. Stvarno ne znam u šta da verujem. Žao mi je ako sam prouzrokovala bol’’, rekla je Khloe za kraj.