Prati nas

Vesti

Khloe Kardashian proslavila Božić bez Tristana Thompsona

Khloe još uvek nije sigurna kako se oseća u vezi svog partnera, ali zna da želi svom detetu da omogući odrastanje uz oba roditelja!

Izgleda da Khloe Kardashian Tristan Thompson ipak nisu zajedno proveli Božić! Naime, Khloe je postavila seriju fotografija sa Božićne proslave Kim Kardashian, a pored osmomesečne ćerke Thompsona nije bilo nigde na vidiku!

“Uvek sam se radovala porodičnim proslavama Božića ali je ova godina bila stvarno posebna! Moja ćerka sve čini mnogo posebnijim i upečatljivim” , napisala je Khloe ispod fotografija na instagramu.

Kako je ranije najavljivano, Thompson je bio zauzet tokom praznika i imao je dve važne utakmice u Klivlendu i Memfisu, ali se ipak pobrinuo da njegova malena ćerkica dobija poklon – dva para belih i roze patika i par crnih airmaxica. 

Praznici su stigli pred sam kraj burne godine za Kardashiane i Thompsona. Iako je prošlo gotovo šest meseci od kako je poznati sporista viđen sa drugim ženama u provodu samo par dana pre nego se Khloe porodila, priča je ponovo dobila na važnosti u novoj sezoni U Korak sa Kardashianima!

Khloe je u novim epizodama otkrila da joj nije bilo nimalo lako da pređe preko javnog poniženja koje joj je priredio otac njenog deteta!

Jako je teško nositi se sa tim kada je javno. Svi daju svoje mišljenje i misle da mogu da se mešaju u to. Čak i sestre i lekari u bolnici … jako je ponižavajuće” , izjavila je Khloe. “Nisam sigurna kako se osećam, kroz dve nedelje mogla bih da se prezasitim svega i raskinem ili da ostanem sa njim jer mi je super”

TV zvezda svojevremeno je ušla u raspravu sa fanovima na instagramu, u objavi koju je kasnije obrisala, gde je pokušala da objasni zašto je dozvolila da Thompson bude prisutan tokom porođaja.

Moj najveći strah je bio da budem sebična i preterano emotivna. Ponosna sam na sebe jer sam sve to pregurala, želim da moja ćerka jednog dana pogleda fotografije i bude srećna jer smo svi bili na okupu. Zaslužuje da ima porodicu na okupu kada dolazi na ovaj svet.”

Iako mu je oprostila navodnu prevaru, Khloe je odlučila da pauzira njihovo useljenje u zajednički dom, ali je ipak provela Dan Zahvalnosti i Noć Veštica sa njim i ćerkom.

Izvor blizak zvezdi nedavno je izjavio da je njen najveći prioritet da njena ćerka bude srećna i sigurna u blizini oba roditelja, “Khloe želi da njeno dete odrasta uz oba roditelja. Želi da dete provodi vreme i sa ocem i sa majkom podjednako.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top