Khloe Kardashian se ofarbala u ljubičasato?

Da li je ljubičasta kosa fotošop varka (foto: Instagram)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Da li je ljubičasta kosa fotošop varka (foto: Instagram) Rođeni brat rijaliti zvezde Khloe KardashianRob Kardashian objavio je fotografiju svoje sestre sa ljubičastom kosom, uvijenom u lokne.
On je na Instagramu tagovao Khloe, a kao komentar je postavio emotikone, u vidu ljubičastih đavola. Ubrzo nakon objave, obrisao je fotku, iako je prethodno videlo 3.6 miliona pratilaca. Khloe u teretani, bez purpurnih lokni (foto: Instagram) Ostaje nerazjašnjeno zbog čega je fotografija uklonjena. Mnogi misle da ga je sestra zamolila da to učini, a sumnja se da je ljubičasta kosa bila produkt dobro urađenog fotošopa, jer je nešto kasnije Khloe objavila selfi iz teretane, bez purpurnih lokni. Čini se da ni sat vremena ne može da prođe bez vesti o čuvenim Kardashianovima.

3 Responses

  1. Kakv dobar fotosop, jeste li vi coravi bre!? Pogledajte koliko je sediste (sa desne strane, od oka gledano) iza obojeno, na kilometar se vidi da je neko iz dva poteza premazao fotku i provukao kroz par filtera i cao.

  2. Pored toliko stilista, ljudi koji ih sminkaju, farbaju, sredjuju kosu, kako im niko ne kaze da ne precrtavaju usne van granica? Izgledaju kao babunovo dupe o.O

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI