Search
Close this search box.

Kim i Kanye West tuže telohranitelja jer je izneo prljave detalje braka

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Kim Kardashian i njen suprug Kanye West zapretili su tužbom bivšem telohranitelju. zbog činjenice da je javno iznosio intimu bračnog para.
Naime, njih dvoje tvrde da je Steve Stanulis izneo niz lažnih informacija o njima, a time je prekršio i ugovor o poverljivosti informacija koji je potpisao pre nego što je krenuo da radi za repera. On je naveo kako Kim i Kanye daju bedan bakšiš, ali i to da su mu oni jedni od najomraženijih klijenata sa kojima je radio. Bračni par je zapretio tužbom od 10.000.000 dolara ukoliko ponovno bude javno govorio o njihovom odnosu i životu. Poslednjih nedelja, šuška se da između Kim Kardashian i Kanye Westa nije sve u najboljem redu.
Kako priča izvor američkog tabloida Life&Style, uprkos tome što par ima lep dom, reperu je draže da ostaje u kancelariji do ranih jutarnjih časova, dok je Kim sama kod kuće i pokušava da napravi balans između vaspitavanja dece, studiranja prava i održavanja poslove imperije. „Izgleda kao da je zarobljena u zatvoru koji je napravio Kanye West. Njega njene kritike ni malo ne zanimaju, sve što želi je da mu se ona skine sa grbače,“ navodi izvor. Kanye smatra da je sada trenutak u kome treba proslavljati njegovo ime i njegovu muziku, kao i činjenicu da se probija i u modnoj industriji. „Njegov ego je veći otkako ga je Forbes proglasio milijarderom u aprilu ove godine, uprkos tome što je rekao da su ga zakinuli za par milijardi dolara. Od tada je počeo više da kontroliše Kim. Ne samo da joj bira garderobu, već pokušava da upravlja njome kao da je ona robot, a onda se naljuti na nju ukoliko ga ne posluša,“ objašnjava izvor. Kim je, navodno, sa svojim pravnim timom već razgovarala o potencijalnom razvodu, iako zna da Kanye nikad ne bi potpisao te papire. „On je u paranoji da bi mu ona uzela bogatstvo i sve će učiniti da to spreči,“ navodi izvor. West ide toliko daleko da pokušava da saseče njene veze sa porodicom. „Požuruje je kad priča telefonom sa njima ili joj ne da da odgovara na poruke,“ navodi izvor i dodaje da je zbog toga, Kris rekla Kim da nabavi tajni telefon.

POSLEDNJE VESTI