Kim Kardashian i Kanye West odustali od bračnog savetnika

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nedavno je čitavim svetom odjeknula vest da su se rijaliti zvezda Kim Kardashian i reper Kanye West razvode. „Mirror“ piše kako je Kim pokušala da pronađe zajednički jezik sa svojim suprugom, pa su išli na bračno savetovanje. Međutim, sada su i to prekinuli, jer Kanye smatra kako više nema smisla.

Osim toga, reper je kontaktirao advokata kako bi podneo zahtev za razvod. Strani mediji pišu kako je pitanje vremena kada će se par javno oglasiti o krahu braka. Kim ne zaostaje za Westom, pa i sama pregovara s advokaticom za razvod.

“Oni jednostavno nisu na istoj talasnoj dužini kada su u pitanju njihova budućnost i deca. Kim želi da se posveti deci, te će ostati s njima, a Kanye će živeti u Vajomingu. Ne planira da se vrati u Los Anđeles kako bi bio s njima”, rekao je izvor za strane medije.

“Kim zna šta želi sa svojim životom. Želi da nastavi da živi u Los Anđelesu, stvori najbolji život za decu i usredsredi se na posao. Njihova ljubavna priča je već odavno gotova. Obožavali su se, ali previše su različiti”, dodao je izvor.

Iako je ova vest mnogima bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad-tad doći. Bivša dadilja porodice Kardashian, Pam Behan, u samim začecima njihovog odnosa znala je da to neće potrajati.

“Za razliku od Kim, Kanye nije znao da se nosi s ogromnom popularnošću. Divim joj se što je šest godina pokušavala da održi taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog dece”, rekla je ona za “The Sun”.

POSLEDNJE VESTI