Search
Close this search box.

Kim Kardashian i Kanye West prekinuli kontakt, on se iselio iz vile?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Čini se kako je Kim Kardashian definitivno digla ruke od braka s Kanyeom Westom. Naime, zvezda rijaliti šoua „Keeping Up with the Kardashians“ viđena je bez venčanog prstena, a i Dan zaljubljenih namerava da proslavi bez repera.

Kim je navodno prekinula skoro sve kontakte s Kanyeom, a Dan zaljubljenih u potpunosti će posvetiti deci – ćerkama North i Chicago i sinovima Saintu i Psalmu.

“Ona je sjajno. Organizuje proslavu Dana zaljubljenih s decom i porodicom. Nema nikakav kontakt s Kanjeom. Očito je da je u ovom trenutku usredsređena isključivo na svoju budućnost” otkrio je izvor blizak uskoro bivšim supružnicima.

I dok je TV zvezda očito krenula dalje, West navodno negoduje jer će se o njihovom razvodu govoriti i u porodičnom rijalitiju. Poslednja epizoda “Keeping Up with the Kardashians” emitovaće se 18. marta, a Kim će se u njoj osvrnuti i na brojne probleme koje je imala u braku, zbog čega Kanye nije nimalo oduševljen.

“Kim je bila na individualnom savetovanju i pomirila se sa svim promenama koje joj je doneo život. Ona ima svoje prioritete, a njeno poslovno carstvo jedan je od njih. Pokušala je da reši razmirice s Kanjeom na bračnoj terapiji, ali oni jednostavno ‘više nisu na istoj stranici’”, tvrde prijatelji.

POSLEDNJE VESTI