Kim Kardashian i Kendall Jenner ćemo gledati u filmu ‘Ocean’s eight’

A photo posted by Qué se puso?! (@quesepuso) on

Vesti sa snimanja dugoočekivanog filma Ocean’s eight svakim danom postaju sve bolje i bolje. Osim sjajne glumačke ekipe, koju predvode Oskarovke Sandra Bullock, Cate Blachett i Anne Hathaway, u ovoj akcionoj komediji gledaćemo i Kim Kardashian i Kendall Jenner. Rijaliti zvezde, doduše, neće imati neki težak zadatak, već će se nakratko pojaviti glumeći same sebe. Kako navode izvori sa lica mesta, Kim i Kendall su primećene u Njujorku obučene u veoma svečane toalete, a sve navodi da to da će u filmu Ocean’s eight postojati scena koja se odvija na čuvenom Met balu. Kim je na snimanju bila u Givenchyjevoj beloj haljini preko koje je nosila bundu, a njena mlađa sestra je takođe izgledala sjajno u srebrnoj toaleti sa vezenim detaljima.

U filmskom projektu će se pojaviti i Anna Wintour i Katie Holmes, takođe u sceni na Met balu. Bivša supruga Toma Cruisea je ovu vest nedavno potvrdila, rekavši tom prilikom: “Ja sam veliki fan Ocean’s filmova. Tako da sam veoma srećna što je toliko sjajnih žena u njemu, toliko neverovatnih glumica. Zabavno je biti u njemu”, rekla je Holmesova i dodala da će glumiti samu sebe.

I dizajneri Alexander Wang i Zac Posen imaće takođe male uloge u ovom ostvarenju koje u bioskope stiže 8. juna 2018. godine.

Povezane vesti

Back to Top