Prati nas

Extra

Kim Kardashian: Ne želim sedmoro dece!

Kim želi još jedno dete, ali ne ukoliko sama mora da ga rodi!

Javnost se već navikla na kontraverzne izjave Kanye Westa, ali ovoga puta je čak i njegova supruga Kim Kardashian bila iznenađena kada je čula da Kanye želi sedmoro dece!


Četrdesetjednogodišnji reper i njegova tri godine mlađa supruga bili su u Ugandi gde reper radi na svom devetom po redu studijskom albumu kada je izneo ove tvrdnje.

Tokom razgovora sa predsednikom Musevenijem, izjavio je da “već imamo troje dece, ali ja bih želeo sedmoro!” Kim je odmah uzvratila i rekla da je taj broj za nju prevelik.

Ovo će možda biti jedna od tački neslaganja za par koji već ima troje dece. Kim je ranije bila otvorena po pitanju trudnoće i više puta naglasila da više neće rađati decu jer se boji da će ugroziti svoje zdravlje zbog ozbiljnih zdravstvenih problema koje je u poslednje vreme imala. Njena devetomesečna beba je iz tog razloga na svet došla uz pomoć surogat majke.

Imala sam dve jako teške trudnoće i ugrozila sam svoj život zbog toga, ne planiram ponovo da ostajem trudna” , izjavila je ona svojevremeno.

Ipak, Kim je priznala da bi volela da ima još jedno dete, ali ponovo putem surogat majke ili usvajanja.

Možda bih imala još jednu bebu, jako mi se dopao proces surogat majčinstva. Više od toga sigurno ne bih mogla da podnesem ili izdržim, moje vreme je prošlo” , priznala je ona.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top