in

Kim Kardashian neprijateljima šalje poklone za Dan zaljubljenih

Kim Kardashian lansirala je prošle nedelje liniju parfema BAE, limitiranu kolekciju kojom će obeležeiti Dan zaljubljenih. Sem što su svi parfemi rasprodati u kratkom roku, TV zvezda rešila je da određen broj pošalje prijateljima, ali i – neprijateljima. 

Na Instagramu je objavila listu imena, na kojima su njeni celebrity neprijatelji, koji će do 14. februara dobiti parfem upakovan u čokoladnu tortu u obliku srca, koju moraju polomiti.

Na spisku su se našli Taylor SwiftWendy WilliamsBlac ChynaPiers MorganChloe Grace MoretzPinkBette MidlerChelsea HandlerSharon OsbourneNaya RiveraSarah Michelle Gellar i Janice Dickinson.

View this post on Instagram

KIMOJI Hearts Gifts for lovers & haters #kimkardashian @kimkardashian

A post shared by B O M B B E L L A S (@bombbellas) on

„Odlučila sam da za ovaj Dan zaljubljenih, budući da svatko zaslužuje svog Valentina, poklonim parfem svim prijateljima, svojim hejterima i svima koje se setim. Ipak je Dan zaljubljenih“, objasnila je Kim, koja je hejtere stavila na plavo-zelene papiriće, dok je na rozim i ljubičastim papirićima ispisala je imena prijatelja i porodice.

Parfem je među prvima dobila Paris Hilton, koja je oduševljeno sa pratiocima na društvenim mrežama podelila otvaranje poklona.