in

Kim Kardashian nervozna zbog povratka u Pariz, prvi put nakon pljačke

Ponovo u Parizu uprkos svemu

U poslednjoj epizodi emisije U korak sa Kardashianovima, Kim Kardashian vraća se u Pariz, prvi put nakon pljačke koja joj se dogodila 2016. godine.

Kao što čitav svet zna, vlasnica brenda KKW Beauty i jedno od najpoznatijih TV lica bila je na napadnuta u svojoj hotelskoj sobi, kada su je pljačkaši držali na nišanu tokom Nedelje mode.

Zbog toga je logično što Kim nije bilo svejedno kada ju je suprug Kanye West pozvao da sa njim poseti reviju bliskog prijatelja Virgila Abloha, koju je radio za obuću kuće Louis Vuitton. 

“Ne želim da vršim pritisak na tebe, znam koliko ti je teško bilo poslednji put u Parizu. Samo, svet bi zaista voleo da te vidi tamo. Bili bi iznenađeni da te vide. Ali, nema pritiska,” objasnio joj je on, nakon čega je Kim pristala da razmisli o odlasku u Grad svetlosti. I njena sestra Khloe Kardashian bila je stava da je odluka o odlasku isključivo na njoj.

“Iako sam nervozna, znam koliko je važno da Kanye bude tamo. Mislim da to moramo da učinimo zbog Virgila,” rekla je Kim.

Modna revija o kojoj se pričalo zbog njih dvoje

“Toliko lepih stvari mi se dogodilo u Parizu. Nadam se da će ovo putovanje biti toliko dobro da se ponovo prisetim svih magičnih stvari o tom gradu i setim se zašto smo se Kanye i ja zaljubili u njega,” dodala je ona.

Iako su joj pripreme za odlazak bile psihički teške, Kim je rešila da ignoriše negativne misli i fokusira se na modne revije koje će posetiti. Tako se odlučila da na reviji nosi svetlo plavu haljinu, koja je oduševila medije i fanove čim se sa suprugom pojavila na događaju.

“Ovo je bio dan pun emocija, ne samo za nas već i za Virgila koji je postigao mnogo toga,” zaključila je Kim i dodala da joj je drago što je ipak posetila Pariz.