Prati nas

Foto

Kim Kardashian priredila rođendan u stilu Alise iz zemlje čuda za kćerku Chicago

Najmlađa ćerka Kim Kardashian napunila je godinu dana!

Kim Kardashian zajedno sa svojim suprugom Kanye Westom organizovala je tematsku proslavu rođendana za svoje treće dete Chicago West, a ovom prilikom unajmila je profesionalne glumce, zabavljače, kostime, ogromnu tortu i još mnogo toga!

Tema proslave bila je Alisa u Zemlji Čuda tako da su sve zvanice morale da se prilagode i osmisle svoje kostime. Među zvanicama su se našli Chrissy TeigenJohn Legend, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian,  njihova deca i mnogi drugi.

Kim je isprva rođendanski žur najavila na instagramu napisavši “Chicago slavi svoj prvi rođendan, možete li pogoditi koja je tema proslave?” 

Potvrđeno je da je Khloe na rođendan došla zajedno sa  ćerkom par sati ranije, kako bi proverila da li su dekoracije na svom mestu i provela više vremena sa North West, starijom ćerkom Kim Kardashian.

Kako je izvor potvrdio, gosti su prvo morali da prođu kroz veliki lavirint kako bi došli do prostorije u kojoj je kasnije započeta zabava, a njihove reakcije su bile jako pozitivne. Svi su uživali u rođendanskoj atmosferi i proslavili rođendan sa prijateljima i porodicom.

1 komentar

1 komentar

  1. noname

    21. 01. 2019. at 23:01

    znaci bozeee zasto se ne rodih kao njihovo dete

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top