Prati nas

Vesti

Knjiga o Tošetu Proeskom izlazi na njegov rođendan

Ove godine bi proslavio 33. rođendan

Ove godine bi proslavio 33. rođendan

 

Ove godine, 25. januara, na dan rođenja Tošeta Proeskog, biće promovisana knjiga Ovo nije kraj.

Poznata makedonska novinarka Sonja Aleksoska Nedelkovska intervjuisala je više od 80 sagovornika, a uspomene na Tošeta podelili su i članovi njegove najuže porodice – sestra Dora, zet Slaven Risteski i sestrić Kristijan, piše Kurir.

O interesantnim detaljima iz detinjstva govore i Tošetovi drugovi iz njegovog rodnog Kruševa. Pred čitaocima će biti štivo koje obuhvata sve segmente života večitog dečaka, s posebnim osvrtom na prve korake u karijeri, prve nastupe i prvu otpevanu pesmu.

“Knjiga će se naći u luksuznom pakovanju, a u njoj će biti fotografije iz Tošetovog privatnog albuma. Na tim fotografijama ovekovečeni su trenuci s njegovim najbližima, kao i detalji iz detinjstva, prvi nastupi, koncerti i slično”, kažu iz Fondacije Toše Proeski, koja je i izdavač knjige o preminulom pevaču.

Redakcija Tracara.com

1 komentar

1 komentar

  1. Jovan

    20. 01. 2014. at 13:11

    On je i verovatno će biti najveći pop pevač u Srbiji ikada. Samo mi nije jasno, zašto neki ljudi konstantno nalaze razloge da komercijalizuju njegovu smrt? Aman čoveče, pustite ga da večno počiva na miru. R.I.P.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top