Search
Close this search box.

Ko bolje peva: Šeherezada ili Sulejman? (VIDEO)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

A photo posted by S H A H E D? (@iishahed) on

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel imaju sjajne glumačke karijere, i osvojili su srca publike širom sveta ulogama nesrećnih ljubavnika u seriji 1001 noć.

Ali da li ste znali da pored glume, njih dvoje imaju još jedan zajednički talenat. Oboje su nadareni pevači. Halit je studirao opersko pevanje i radio sa popularnim turskim umetnicima pre nego što se odlučio za glumu, a njegova supruga je nedavno izdala džez album?

Glavni junak serije Sulejman Veličanstveni svoj talenat vrlo retko pokazuje u javnosti. Na koncertu održanom prošle godine Halit je pevao neke od najpoznatijih kompozicija iz ne tako davne prošlosti, među kojima su bile i Show must go on grupe Queen, My way Franka Sinatre i mnoge druge.

Njegova supruga nije imala formalno muzičko obrazovanje, ali da ima savršen glas dokazuje i činjenica da je ovog proleća snimila album sa džez numerama. Povodom lansiranja albuma novinari su je pitali da li razmišlja o duetu sa Halitom. „Moram priznati da mi to nikad nije palo na pamet. Ali da, možda bih ga mogla nagovoriti“, rekla je Berguzar.

Par je nedavno snimio novu istorijsku dramu koja postiže velike uspehe.

POSLEDNJE VESTI