Prvi kadrovi nove serije Halita Ergença i Bergüzar Korel

Novi glumačko poduhvat poznatog para uskoro na malim ekranima (foto: Instagram.com/berguzarkoreluniversalfanclub)

Popularni glumački i bračni par Bergüzar Korel i Halit Ergenç vraća se na male ekrane nakon decenije i veoma popularne serije 1001 noć.

Bergüzar i Halit igraju supružnike Azize i Cevdata, koji se nađu nezahvalnoj situaciji jer Cevdet mora birati između domovine i porodice. U okupiranom Izmiru stanje je alarmantno, a odlazak u rat za spas domovine u rizik dovodi njegov brak, ali i život. Serija, čiji bi bukvalni prevod naslova bio Ti si moja domovina, pripremana je mesecima a najveći zadatak bio je da se izgradi set koji će verno prikazati arhitekturu Izmira s početka 20. veka.

(foto: Instagram/berguzarkoreluniversalfanclub)

Prvi trejler za seriju objavljen je pre nekoliko dana i već je izazvao lavine pozitivnih komentara. Popularnost Halita i Bergüzar kao glumačkog para ne jenjava, a posle 1001 noći zajedno su se pojavili i u seriji Sulejman Veličanstveni. Halit je nedavno za turske medije izjavio kako mu supruga na setu daje snagu i da obožava s njom sarađivati.

Serija u Turskoj počinje sa prikazivanjem 3. novembra, a videćemo da li će se naći na programu nekih domaćih televizija kako bi i naša publika mogla da uživa u ovoj spektakularnoj istorijskoj drami.

https://www.youtube.com/watch?v=-K8WiDZMbkc

Povezane vesti

Back to Top