Prati nas

Televizija

Ko će biti u žiriju ‘Grandovih zvezdica’?

Ovo je deo žirija novog muzičkog takmičenja (foto: Tracara.com)

Ovo je deo žirija novog muzičkog takmičenja (foto: Tracara.com)

Novo muzičko takmičenje, Grandove zvezdice, od jeseni kreće s emitovanjem na televiziji Prva, a već je objavljeno ko će se naći u ulozi žirija.

Kako prenosi Blic Puls, čelnici Granda razmatraju da se u žiriju pojave Vesna Zmijanac, njena ćerka Nikolija Jovanović i sama vlasnica Grand produkcije – Lepa Brena.

“Vesna je svakako bila planirana da se uz Lepu Brenu i Anu Bekutu nađe u novom muzičkom takmičenju Grandove zvezdice, međutim kako ona nema vremena od velikog broja obaveza, predložila je svoju ćerku Nikoliju. Saši Popoviću se to naravno dopalo, s obzirom na to da je ona mlada, popularna i promoviše jedan novi muzički pravac. U jednom trenutku razmatrali su ideju da njih dve čak zajedno budu u ulozi žirija” kaže blizak izvor.

S druge strane, Brena je oduševljena idejom da ocenjuje decu i traži nove zvezde. Čim se vrati sa letovanja iz Hrvatske, planira da se sastane sa Popovićema kako bi se dogovorili oko svih detalja. Konačnu odluku o tome ko će se još pridružiti trima pevačicama doneće Saša Popović, a gledaoce očekuje uzbudljiva televizijska sezona jer će se Grandove zvezdice takmičiti sa Pinkovim, kojima će to biti druga sezona.

loading...
2 komentara

2 Comments

 1. sanela

  26. 07. 2015. at 17:40

  Kakvu hemiju sa decom moze imati zena koja je abortirala svoje .Nikolija nikako.
  Ne znam ko bi mogo biti u ziriju. Ovi mladji su ne strucni a ove bakice i dekice smorise vise

 2. predlog

  26. 07. 2015. at 23:09

  Nikolija; Sara Yo; Milica Todorovic i Milica Pavlovic kao kandidatkinje za ziri a muski deo moze biti sastavljen od sledecih kandidata: Danijel Pavlovic; Nemanja Stevanovic; Dinca; Darko Lazic i Damir Handanovic

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Televizija

To Top