Ko ispada sa Farme: Bilja ili Sajko?

Za opstanak na Farmi večeras će se boriti Biljana Sečivanović, koja je imala najmanje glasova publike i Nikola Sarić Sajko, koga su odabrali farmeri. Duelisti će se boriti znanjem ili snalažljivošću u zavisnosti od toga koju igru odaberu. Milena i Sajko bili su prethodne nedelje sluge gazda Maci, a farmeri su svojim štapićima glasali za ljubav, tako da će se Milena naredne nedelje buditi u krevetu sa svojim dragim.
Milena je dobila štapić od Rake, Odžaklijevske, Firčija i Mace, dok su ostali štapići završili kod Sajka, koji je saopštio da je predosećao da će sakupiti najviše štapića. Šta vi mislite? Ko večeras napušta Farmu? [poll id=“118″] UPDATE: Kako se šuška, organizatori će večaras ubaciti tri nova farmera. Reč je o Mini Kostić, koju Zorica Brunclik “strašno nervira njenim nadmenim ponašanjem”, reperu Đusu, poznatom po verbalnim prozivkama kolega i Dragani Milošević, Grand balerini i bivšoj devojci Nemanjine Stevanovića.

14 Responses

  1. Meni su oboje super! Ostali farmeri su licemerni! Svi su ogovarali Milenu i Nemanju a sad su dobri i nece da razdvoje zaljubljeni par! Fuj! Uzasni su! Bilja i Sajko su vredni,iskreni.. Strasno!

  2. ne mogu da verijem da su njih dvoje nominovani , nije mi jasno ko su ti ljudi koji glasaju…

  3. volela bih da ostane Sajko,a zao mi je i Biljane nisu zasluzili ni Sajko ni Biljana da ispadnu jer su najvredniji i najiskreniji.

  4. Volela bih da ispadne Bilja pravi se pametna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozzz

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI