in

Ko je Jovani Joksimović sabotirao premijeru emisije?

Prva emisija kasnila je zbog tehničkog razloga


Prošle nedelje, Jovana Joksimović počela je da vodi Jutarnji program na televiziji K1 koji je vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića, ali već prvog dana „Uranka“ dogodio se mali peh.

Naime, dugo najavljivani program kasnio je dva sata, a tim povodom Jovana se oglasila putem svog Instagram profila i objasnila šta se zapravo dogodilo.

Ona je otkrila da je neko pred sam početak emisije presekao optičke kablove i time odložio početak programa. Kako sama ističe, to ih je usporilo za samo “dva sata”, ali im je dalo motivaciju da budu još bolji.

„Broj onih koji nam ne žele dobro, njihov strah od Uranka, u direktnoj je proporciji sa našim kvalitetom. Dakle, slobodno nastavite, to samo govori koliko smo dobri. I nezaustavljivi. Idemo dalje. Svakog jutra,“ zaključila je Jovana.

Uprkos ovome, naš izvor tvrdi da nije u pitanju nikakva sabotaža, već da je neko zaista slučajno presekao optičke kablove.

„Koliko god uredništvo kablovskog kanala želelo da veruje da je u pitanju sabotaža – nije. Beograd se gradi konstantno i svako malo se preseče neki kabl, dotok vode, struje… druga je priča zbog čega je to tako, ali nije imalo veze sa novim Jutarnjim programom,“ navodi naš izvor.

„Zašto bi ikome u eri interneta bio imperativ da uništi drugi Jutarnji program? Pa, ta emisija je mogla da se prati preko pametnih aplikacija, a drugo, šer te televizije je toliko mali, da niko sa nacionalnom frekvencijom ne treba da ih se boji,“ objašnjava izvor.