in

Ko je zgodni Slovenac iz novog spota Sare Jo?

Ko je Žiga?!

U novom spotu Sare Jo za pesmu „Kaži mi“ publika je imala priliku da vidi seksi ples između mlade muzičke zvezde i zgodnog Slovenca Zige Sotlara koji je za samo nekoliko sati osvojio žensku publiku i postao prava atrakcija na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Belgrade ???

A post shared by Dancer, Choreographer (@zigasotlar) on

Koreograf i plesač iz Ljubljane inače već dugo sarađuje sa najvećim zvezdama sa ovih prostora, a šira javnost imala je priliku da ga vidi prvo na manifestaciji Music Awards Ceremony, zatim na turneji Maje Berović „Pravo vreme“, kao i na poslednjoj turneji Severine Kojić.

View this post on Instagram

⚡️⚡️⚡️ — ? @imliveproduction

A post shared by Dancer, Choreographer (@zigasotlar) on

Najzapaženiji je bio svakako njegov rad sa Natašom Bekvalac na koncertu „S.O.S. za ljubav“ na kom je osmislio kompletnu koreografiju za spektakl koji je već proglašen za najsloženiji projekat na ovim prostorima u prethodnih nekoliko godina.

Sa koncerta Nataše Bekvalac

Zgodni i talentovani Ziga za sebe kaže da je povučen i posvećen poslu, a čini se da je tek na početku velikog uspeha budući da su muški plesači u Srbiji u manjini i da je na srpsku scenu doneo osveženje i unapredio scenske nastupe naših izvođača.