Koje su frizure u trendu ove jeseni?

Naime, ako je verovati mišljenju frizerskih stručnjaka i u sezoni jesen/zima 2009. na ceni je prirodnost, pre svega. I u bojama i u oblicima frizure.

Ako krenemo od boja najbolji savet je da izaberete farbu i nijansu koja je najbliža vašoj prirodnoj boji, ali stvari možete “zabiberiti” tako što ćete svoju prirodnu boju samo posvetliti, ili potamniti  za nekoliko nijansi. I mala promena sigurno će vam prijati. Pogledajte kako su to uradile Anđelina Džoli i Kim Kardašijan sa nekoliko nijansi svetlijom kosom. Razlika je više nego iznenađujuća.

andjelina-dzoli

kim-kardasijan3

Što sa tiče oblika i forme, i dalje je u trendu duga kosa, koja je najčešće izlomljena ili ukovržana, ali tako da izgleda kao da smo tek ustali iz kreveta. Pogledajte kako takvu frizuru nose Vanesa Hadžens, Megan Foks, Kejt Bekinsejl, Dženifer Aniston.

megan-foks vanesa-hjudzens

kosa dzenifer-aniston2

Kike, riblja kost, traka u kosi i razne vrste neobičnih punđa takođe će biti jako moderne ako imate dugu kosu. Ovo su predlozi čuvenog frizerskog tima Žan Lui David.

frizura1 frizura3

Sa druge strane ako imate kratku kosu, najnoviji trend je asimetrija. Najbolji primer za to Rijana, koja je pokazala da i potpuno kratka frizura može biti jako seksi.

rijana-kosa

Nadam se da će vam moji saveti bar malo pomoći da za predstojeće sumorne jesenje dane osvežite vaš izgled! :)

Povezane vesti

Back to Top