Koje su to najzanimljivije haljine protekle decenije?

Na crvenom tepihu prilikom premijera i dodela nagrada, navikli smo zvezde da gledamo u njihovom najboljem izdanju. One koje su nas apsolutno oduševile u protekloj deceniji odabirom svoji divnih haljina svrstane su na listu “100 haljina o kojima se najviše pričalo” prema magazinu InStyle.

Ovog puta ja ću vam predstaviti samo prvih deset…

kejt hadson en hetavej sarliz teron eva mendes

Na prvom mestu nalazi se Kejt Hadson i njena predivna zlatna Versace haljina o kojoj se dosta pričalo kad je u njoj došla na dodelu Oskara 2004. godine. Na drugom mestu nalazi se glumica En Hatavej u prljavo-beloj haljini koja otkriva ramena, modne kuće Armani prive, optočena Swarovski kristalima. Na trećem mestu nalazi se Šarliz Teron u neobičnoj haljini dizajnerke Vere Veng koju je ponela 2000. godine.

Na četvrtom mestu imamo predivnu glumicu Evu Mendes u beloj Dior-ovoj haljini  u kojoj je sve ostavila bez daha kada se pojavila na dodeli Zlatnih globusa 2009. godine.

Na ovoj listi nalaze se još Kejt Vinslet, Dru Barimor, Sara Džesika Parker, Džej Lo i druge lepotice… A koja se vama haljina najviše sviđa? :)

dzesika alba gven stefani kejt vinslet

penelope kruz sara dzesika parker jlo

izvor: InStyle, Story.hr

Povezane vesti

Back to Top