Search
Close this search box.

Koji ste vi: 25 godina Moćnih Rendžera

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prošlo je 25 godina od emitovanja Moćnih Rendžera, a jedan od glavnih glumaca izneo je svoje komentare na nekada popularnu seriju i njene početke!
Austin St.John, poznatiji kao crveni rendžer, otkrio je da je prvobitna pilot epizoda bila veoma nasilna. „Borio sam se sa najvećim zlikovcem i samo sam ga udarao u lice nekoliko puta i to veoma jako. Međutim, Fox nije prihvatio pilot epizodu, rekli su da je previše nasilno“ , izjavio je glumac za Entertainment Weekly.  „Ukoliko pogledate pilot epizodu sada, videćete da moje noge ni jednog trenutka ne dodiruju njegovu glavu“ , nastavio je, „sve su to uklonili, mnogi prvobitno snimljeni momenti su izbačeni iz finalnog odabira nakon što se dugo razglabalo o njima.“ 
Prošle godine izašao je i istomeni film, rađen po uzoru na seriju iz 1993. godine ali je uspeo da zaradi svega 145 miliona dolara, što nije puno ako uzmemo u obzir da je budžet za snimanje bio 105 miliona dolara. Međutim, bez obzira što film nije ispunio očekivanja industrije , planira se snimanje novog dela, a priča se da će ih možda ukupno biti šest.

POSLEDNJE VESTI