Search
Close this search box.

Stigao trejler za novi film o Moćnim rendžerima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: EVERETT)

Nova adaptacija obožavanog dečjeg šoua je u najavi i nismo sigurni koliko će vam se dopasti.

Čovek koji stoji iza novog Netflix-ovog projekta Castlevania, koji predstavlja ekranizaciju japanske Drakula igrice, Adi Shankhar, izjavio je za Polygon da priprema do sada najmračniju verziju ove serije: „Biće to rimejk prve tri sezone originalne serije i verzija sa najviše nasilja od svih do sada.“

Ono za šta se pretpostavlja da će biti najuzbudljiviji deo su scene borbe, za koje je režiser pronašao insipiraciju u popularnom crtaću Zmajeva kugla 3. Iako još uvek nije pronašao mrežu koja bi emitovala njegovu verziju Rendžera, Adi se nada da će uspeti da nagovori Netflix na novu saradnju:

„Radio sam sa skoro svakom mrežom i jedino Netflix razume sve. Svet u kojem živimo je totalno promenio ideju zabave i Netflix to shvata. Ako pogledate kako šou izgleda danas, vidite da je to u stvari dugačak film. To je jedna velika paradigma i želim da istražim ovaj tip potražnje sa novom verzijom Moćnih rendžera“, objasnio je Shankhar.

Početak prikazivanja ovog projekta se očekuje kroz 18 meseci, a dotle, pogledajte trejler za najnoviji film o ovim junacima koji će se u bioskopima naći kroz nešto više od mesec dana.

POSLEDNJE VESTI