Koliko su Viktorijini anđeli zaradili u prošloj godini?

Modeli VS su u protekloj godini zaradili preko 245 miliona dolara (foto: Instagram/alwssandraambrosio)

Pre dva dana održana je najiščekivanija revija godine na kojoj su prošetali neki od najlepših i najplaćenijih modela današnjice.

Modni spektakl održan u Parizu, predvodile su veteranke brenda Victoria’s secret, Adriana Lima i Alessandra Ambrosio. Bivša srpska snajka je ove godine po čak 17. put šetala u ulozi anđela, i pokupila sve komplimente zbog zvog neverovatnog izgleda u 35. godini, ali neke od njenih mlađih kolegenica naišle su na kritike, naročito na društvenim mrežama.

Prema nekim procenama modeli na reviji VS u protekloj godini zaradili su neverovatnih 245 miliona dolara. Najplaćenija među njima je upravo Lima, koja je prema Forbsovoj listi protekle godine zaradila čak 75 miliona dolara.

Njena sunarodnica Alessandra Ambrosio zaradila je 60 miliona, a na trećem mestu našla se kineska lepotica Liu Wen sa 35 miliona.

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Neke od lepotica su ogromne svote novca sa revija i modnih kampanja zaradile i pre 21. rođendana, a među njima su najpoznatije svakako Kendall Jenner, koja je u protekloj godini zaradila 18 miliona, a prati je najbolja drugarica Gigi Hadid sa 13 miliona.

 

Povezane vesti

Back to Top