Ovako je Adriana Lima izgledala na prvoj reviji Victoria’s Secret

Adriana od 2000. godine nosi titulu ‘anđela’ (foto: Instagram/victoriassecret)

Adriana Lima godinama je sinonim za brend Victoria’s Secret i njihovo je zaštitino lice i u 35. godini. Nedavno je priznala da je starost neće sprečiti i da će pistom u donjem vešu šetati i u 40-oj.

“Veoma sam strastvena kada se radi o reviji – od trenutka kada dođem na presvlačenje dok ne prošetam modnom pistom, dajem sve od sebe, čak i pre revije, jer napo**o treniram svakodnevno”, rekla je bivša supruga Marka Jarića za Elle. “Sećam se da sam gledala revije pre nego što sam počela da ih radim i to je zaista san svake devojke, svakog modela. Najbolje manekenke na svetu su radile ove revije i nikada nisam ni pomislila da ću ja biti deo toga”, otkrila je Lima.

Ovako je Adriana izgledala na prvoj reviji VS 1999. godine (foto: Screenshot)

Ona je jedan on najlojalnijih anđela i za nekoliko dana će po 17. put prošetati pistom na reviji u Parizu. A njeno prvo pojavljivanje u vešu modne kuće VS bilo je 1999. godine, sa samo 18 godina. Sledeće godina Adriana je dobila prestižnu titulu ‘Viktorijinog anđela’.

Kako se bivša srpska snajka menjala tokom 17 godina i kako su izgledale sve njene revije za Victoria’s secret,  pogledajte u snimku.

Povezane vesti

Back to Top