in

Adriana Lima ostavila biznismena zbog Sofije Milošević

Turski mediji danas pišu da je Adriana Lima ostavila dečka, biznismena Emira Ujara, zbog srpske manekenke Sofije Milošević.

Juče je objavljena i prva fotografija Lime i Ujara, napravljena još u julu, u trenutku kada je on navodno bio paralelno i sa Sofijom. Ali, priča je još više komplikovana – i Sofija je tada već bila sa reprezentativcem Lukom Jovićem.

Sofija je nedavno bila gost u Emirovom hotelu San Klemencijano u Veneciji, kada se viđala i sa Jovićem. Sa druge strane, Lima nije želela da bude u ovakvom odnosu, pa je odmah ostavila Emira.

View this post on Instagram

✨?First time will share a few words that I wrote, few years ago… to be exact on December 17 2017 ✨?. Nature/natural is feminine Nature/natural is sexy Let go of your old identities Let go of your judgments Let go of fear Take a look Take a deep look on yourself Do you feel it? Do you feel the power in you The power to transform The power to create Inspire…. The power to a better be/being The power of making the difference Wipe it of all the insecurities You are perfect just in the way you are embrace you own nature Embrace yourself….. ✨?BY AL✨?

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Lima se do sada nikada nije oglašavala ovim povodom. Sa druge strane, Sofija nije za sada, ali njena obraćanja medijima česta su u poslednje vreme.