“Sa takvom facom, potpuno razumem zašto si tako jadna” Sofija Milošević uvredama brani Srbiju od komentara američke glumice

Nakon što je američka glumica Elizabeth Olsen razbesnela Srbije izjavom o našoj državi, oštro je reagovala i životna saputnica našeg fudbalskog reprezentativca Luke Jovića, foto-model Sofija Milošević.
Sofija Milošević je pronašla na Instagramu fan nalog koji nosi ime Elizabeth Olsen, pa se tamo obratila glumici. Bilo je tu i reči “Ko si ti uopšte? Luzeru”… “Sa takvom facom, potpuno razumem zašto si tako jadna”.
Sama Elizabeth Olsen, zapravo, ne koristi Instagram, ali su stotine, hiljada poruka koje su upućene ka pomenutom nalogu njenih obožavalaca (koji ima 188.000 pratliaca) dovele do jedne promene. Urednici tog Instagram naloga su, naime, posle silnih loših reakcija na pomenuto izlaganje u TV emisiji – ugasili mogućnost komentarisanja objava, a u najnovijoj su naveli da su oni “samo obožavaoci te glumice”, da ona sama ne koristi Instagram, te da oni ne mogu da odgovaraju u njeno ime. Podsetimo, američka glumica Olsen dala je intervju za jedan američki jutarnji program, u kojem je, između ostalog, govorila o snimaju filma u Srbiji, davne 2013. godine. U jednoj od izjava, rekla je da “Nema razloga da bilo ko poseti Srbiju”, kao i da u Srbiji “Nema ničeg jedinstveno srpskog, jer oni postoje tek trinaest godina”. Intervju koji je glumica dala za američke medije, zapravo je nastao pre osam godina, ali je sada ponovo “oživeo” na internetu. Rekla je da je u Srbiji snimala par meseci, te da je bila slobodna samo nedeljom, i da je tada imala prilike da upozna našu državu i kulturu. Voditeljke su se nasmejale na njenu konstataciju, ali su istakle da “milioni Srba gledaju našu emisiju”, te su pozdravile svoje gledaoce.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI