Prati nas

Extra

Komšije otkrile detalje odnosa Sofije Milošević i Luke Jovića

Manekenka Sofija Milošević već nekoliko meseci uživa u emotivnoj vezi sa trenutno najuspešnijim fudbalerom Lukom Jovićem, koji navodno sa njom uživa po restoranima, a upoznao ju je i sa svojim prijateljima.

Ekipa Scene obišla je kraj u Beogradu u kojem živi atraktivna manekenka i saznala nove detalje doskoro tajne romanse sa uspešnim sportistom.

Jedan momak sa Dorćola priznao je da viđa Sofiju i Luku.

“Video sam ih nekoliko puta. Dolazi po nju i odvozi je, a jednom prilikom su se parkirali na pumpi u blizini zgrade u kojoj Sofija živi. Luka je ovde imao problema sa parking mestom, dešavalo se da mu pauk diže automobil, te je zamolio radnike sa pumpe da se tu parkira na neko vreme, a oni su mu izašli u susret budući da su njegovi ovožavaoci. Luka je tada bio sa Sofijom koja je bila maskirana kako je ne bi ljudi prepoznali. Nosila je kačket i naočare, a sa njima je bilo još neko društvo. Otišli su u restoran, a posle toga nazad u automobil, pa na novu adresu,” ispričao je momak koji je svedok ove situacije, a u prilog ovoj priči govori i fotografija luksuznog automobila Luke Jovića, a koja je nastala u momentu kada je auto bio parkiran na pumpi.

“Automobil vredi između 50 i 100 hiljada evra, a tablice su specijalne,” dodaje sagovornik.

Komšije Sofije Milošević tvrde da bolje izgleda uživo nego na fotografijama i televiziji.

“Sofija je brutalna cica. Viđam je stalno i stvarno izgleda neverovatno. Onako, plava, duge noge i još lepša je u prirodi. Lepa je i bez šminke,” kaže Sofijin komšija.

Jedna komšinica priznala nam je da je ljubomorna na nju.

“Iskreno da vam kažem, ljubomorna sam na nju. Ona uvek šeta neke dobre frajere, nikad je nisam videla sa nekim bez veze tipom, a sada je upecala ovog fudbalera. Viđam ih zajedno s vremena na vreme. Svaka joj čast,” kaže kroz smeh ova devojka.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top