in

Komšije otkrivaju sve tajne Joksimovića: Nije taj Željko Nikola Tesla!


Jovana i Željko Joksimović nedavno su se preselili u elitni deo prestonice. Sada žive u velikoj kući, a komšiluk ne krije sreću zbog činjenice da poznati par sada na nekoliko koraka od njih.

„Željka viđam skoro svakog jutra, tačan je kao švajcarski sat, uvek izlazi iz kuće u isto vreme, između 8 i 8.30. Vozi neka crna, skupa kola i uvek je sređen kada ide napolje, tip-top. Međutim, sa njim nisam stigla zvanično ni da se upoznam, a sa Jovanom jesam“, ispričala je komšinica Jovanka i dodala da je voditeljka opuštena i da je samo na televiziji viđa našminkanu.

„Od kada su se doselili, nekoliko puta sam popričala sa njom. Uvek se lepo javi, nasmejana je i veoma spontana. Kada je kod kuće, stalno je sa decom. Često budu u dvorištu, igraju se… Ma preslatki su. Ona trči s njima, vrište, skaču, prava srećna porodica. Tada je u opuštenom izdanju, nosi vezanu kosu, nema šminku, veoma je prirodna. Na televiziji je prelepa, a verujte mi, uživo je još lepša“, tvrdi prva komšinica Joksimovića, koja je potvrdila priče da je par kupio kuću od Ivane Mišković i Gorana Karića.

View this post on Instagram

U cvecu Kefalonije #vacation #summer #greece

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on

Joksimovići su godinama živeli u stanu na Vračaru, koji je u Željkovom vlasništvu još od pre nego što mu je Jovana postala žena. Kada su odlučili da kupe kuću, odluka je pala da se presele u elitni deo. Domaći mediji navodili su da ih je ovaj porodični dom koštao 2,5 miliona evra.

„Ovde je godinama živela Ivana, oni su bili super komšije. Prijatni i veoma druželjubivi ljudi. Ne znam zašto su se odselili posle toliko godina, ali priča se da su im trebale pare, pa su prodali kuću“, zaključila je Jovanka.

Dok jedni imaju samo lepe reči za Joksimoviće, komšija koji živi blizu pevača i voditeljke ne može da veruje da se oko njih diže tolika prašina.

„Zašto su vam oni toliko bitni? Pa on je samo pevač, a ona neka voditeljka, naš narod ima mnogo bitnijih ljudi od njih. Pa nije taj Željko Nikola Tesla“, besno je rekao gospodin, koji uopšte nije srećan što živi blizu popularne voditeljke i muzičara.

S druge strane, baka koja radi na pijaci kaže da Jovanu viđa sa decom u šetnji, ali da je nikada nije videla na pijaci.

„Šetaju tu okolo po kraju, često idu na sladoled. Međutim, ona nikada nije bila na pijaci. Radim ovde više od pet godina i sigurna sam da bih je prepoznala da sam je videla. Ima ona kućne pomoćnice koje to rade za nju, gospođa je to“, zaključila je ona, piše Alo.