Prati nas

Život

Kourtney Kardashian ne razgovara sa Scott Disickom

Bivši par trenutno ne razgovara (foto: Wenn)

Bivši par trenutno ne razgovara (foto: Wenn)

U poslednje dve nedelje, Scott Disick dospeo je na naslovne strane časopisa zbog parade različitih dama sa kojima se provodio u Kanu.

U grad nu na Azurnoj obali u isto vreme bila je i njegova bivša devojka Kourtney Kardashian sa dečkom Younesom Bendjimom, te su Scottovo nekontrolisano ponašanje mnogi pripisali želji da nju učini ljubomornom. Kourtney se nije oglašavala i čini se da je ne dotiče uopšte sa kim se njen bivši provodi, ali mu je uputila pretnje da će mu zabraniti da viđa decu ukoliko se ne promeni.

Izvor blizak rijaliti zvezdama je potvrdio za E!News da Kourt i Disick ‘trenutno ne razgovaraju’, dodajući: “Ona je besna na Scotta zbog njegovog nedavnog ponašanja i trenutno razmatra šta će sledeće uraditi sa porodicom”.

Iako je Disicku za sada i dalje dopušteno da viđa decu, Masona, Penelope i Reigna dovozi i odvozi asistent, bez prisustva Kourtney. Proteklog vikenda Scott je primećen u Kalabasasu sa dvoje starije dece.

Još jedan izvor blizak Scottu izjavio je da su njegovi nedavni postupci uzrokovani ‘potrebom da se konstantno oseća voljenim’ i kako mu Kourtney ne pruža ljubav, on opravdava svoje ponašanje – provod sa devojkama i stalno opijanje.

Uz svu dramu sa bivšom devojkom, Disick se takođe trudi i da zaradi novac, te je tako nedavno snimio reklamu za onlajn kupovinu loto tiketa, u kojoj savetuje koliko je para potrebno kako bi živeli kao ‘lord’.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top