in ,

Kratka kosa i mišići: Conchita Wurst danas izgleda sasvim drugačije


U subotu uveče trebalo je da se održi finale Evrovizije 2020. godine, ali je zbog korona virusa takmičenje pomereno na 2021. godinu, a emitovana je specijalna emisija pod nazivom Europe: Shine a Light.

Osim takmičara iz 41 zemlje, na online koncertu posvećenom Eurosongu, video-pozivom uključili su se i neki raniji učesnici Evrovizije. Marija Šerifović pevala je pobedničku pesmu Molitva na praznim ulicama Beograda, a tu su bili i neki raniji pobednici – ali i učesnici.

Među njima je i Conchita Wurst, austrijska pobednica koja je 2014. godine izazvala mnogo komentara kada se pojavila na sceni.

Iako je tada nastupala u elegantnoj haljini, sa bradom i dugom, ravnom kosom, sada se pojavila u potpuno drugačijem izdanju, šišana, i sa kapom na glavi.

View this post on Instagram

thank you for bringing my hair back in shape @mrmartinz 😍 Thank you Carmen ❤️ @har_wien

A post shared by Conchita / TOM / WURST (@conchitawurst) on

„Kod kuće sam, kao i većina ljudi. Želim da razmišljam pozitivno. Sviđa mi se što polednjih nekoliko nedjelja slabije nosim donji veš. Vidimo se vrlo brzo, ostanite kod kuće,“ poručila je austrijska zvezda.

View this post on Instagram

Team Sunglasses at Night 🙋🏻‍♂️

A post shared by Conchita / TOM / WURST (@conchitawurst) on

Prvi put u istoriji takmičenje za najbolju pesmu Evrope nije održano zbog pandemije korona virusa, ali je održan virtuelni događaj Eurovision: Europe Shine A Light.

loading...