Kris Braun: pojavljivanje na sudu, Rijane nema nigde!

Situacija oko Rijane i Kris Brauna polako počinje da se razrešava. Iako su svi mediji preneli da su se njih dvoje pomirili u Paf Dedijevoj vili u Majamiju, pa su čak neki išli tako daleko da su preneli nagađanja da su sa Kris i Rijana venčali(?!), sudstvo u Americi radi svoj posao.

rijana-i-kris-braun1

Naime, Kris je optužen za dva ozbiljna prestupa- izazivanje telesnih povreda ali i krivičnog dela pretnje za koje može da dobije i do 9 godina zatvora?! Juče se u okviru ovog slučaja, Kris Braun pojavio na sudu, ali ne i Riri, već je tu bio samo njen zastupnik koji je izjavio: „Rijana se oseća odlično. Samo želimo da sva njena prava zaštitimo u ovom procesu.“ Takođe kada je sudi upitao da li je neophodno da dosudi meru zabrane prilaska, Rijanin advokat je rekao da nema potrebe za ovim. I eto vam! Prebijanja JESTE bilo, a po svemu sudeći ovo dvoje su opet zajedno, čim Rijana nije želela zabranu prilaska. Da je mene ne daj bože ovako pretukao, ja bih sigurno tražila da ne sme da mi se približi. A da stvar bude još gora, u istrazi je isplivalo i to da ovo nije prvi put da je Kris fizički napao Rijanu, jer su se ovakve stvari kako se kaže u policijskim dosijeima dešavale i ranije. Užas!!!!

rijana-i-kris-braun

8 Responses

 1. Svako gradi svoju srecu…
  pametni ljudi na svoj nacin,
  A GLUPI NA OVAJ!!!!

 2. dakle,ta Rijana je stvarno navucena na Krisa cim mu je oprostila sve modrice…al dobro…

 3. Bas bih volela da vidim Krisa malo u zatvoru.Zasluzio je!!! Smatram da je jako nepravedno da ‘stars’ mogu sve da placaju-kauciju ili sta vec-a obicni bi morali da provedu vreme u zatvoru…Rihanna je predobra-i kad je covek pijan on zna sta radi,a ako je ona popila taj izgovor onda je stvarno glupa…ok..njen zivot…

 4. OVO JE STVARNO NEVEROVATNO, ZA NEDELJU DANA CE SE PONOVO POSVADJATI, I KO CE ONDA BITI KRIV?! ZELIMO TI SVE
  NAJBOLJE,
  CUVAJ SE!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI