Kristijan Golubović u TV Gerili: ogromna gledanost i negodovanje!

Sandra Drašković aka Sani Armani

Sandra Drašković aka Sani Armani, nedavno je u svojoj emisiji “TV Gerila” ugostila Kristijana Golubovića. Ta emisija je skoro oborila sve rekorde emitovanja, ali sa druge strane je i izazvala negodovanje javnosti jer se postavilo pitanje da li takvoj osobi kao što je Kristijan treba davati medijski prostor.

Novinari iz Press-a su razgovarali sa samom voditeljkom na ovu temu.

Press: Čime je Golubović zaslužio da bude jedini gost?

Sandra: Kristijan je živa legenda sa beogradskog asfalta, poznat širokom dijapazonu gledalaca. Njegov život je satkan iz toliko priča da sam čak razmišljala da uradimo intervju iz dva dela. Međutim, uspela sam da sastavim pitanja kojima sam dotakla samo one bitne i za gledaoce najzanimljivije teme iz njegove prošlosti, sadašnjosti, ali i nekih planova za budućnost.

Kristijan Golubović

Press: Kakvi su bili komentari posle emisije?

Sandra: Iako je emitovana znatno kasnije od uobičajenog termina, emisija je bila veoma zapažena, toliko da su mnogi očekivali i reprizu. Kada imate zanimljivog gosta i aktuelnu temu, razumljivo je da ni pohvale ne izostaju.

Press: Mišljenja javnosti su bila podeljena. S jedne strane, ta emisija je imala ogromnu gledanost, s druge su smatrali da takva ličnost kao što je Kristijan ne zaslužuje toliki medijski prostor.

Sandra: Sama činjenica da je emisija sa Kristijanom bila jedna od najgledanijih u poslednje vreme dovoljno govori u prilog tome da takva ličnost zaslužuje medijski prostor. Za svoje greške iz prošlosti taj čovek je odslužio zatvorsku kaznu, pa nema potrebe da se bilo ko sada stavlja u ulogu moralnog sudije i određuje šta jeste, a šta nije u redu. Mišljenja bi, verovatno, bila podeljena i da sam dovela u studio Žarka Lauševića, koji jeste po vokaciji glumac, ali takođe neko ko ispašta zbog grešaka iz prošlosti.

Ako neko slučajno ne zna ko je Kristijan, neka ide na njegov sajt www.kristijangolubovic.net

Izvor: Pressonline.rs

Foto: Kristijangolubovic.net

Povezane vesti

Back to Top