I to je spisak VIP ukućana Velikog Brata???

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pih, ovo je totalno razočaranje! Ukoliko stvarno ne naprave neko čudo, predviđam da će ovaj rijaliti šou doživeti totalni debakl. Učesnici novog serijala Velikog Brata All Stars su Era Ojdanić, Danijel Alibabić, Zorica Marković, Sandra Drašković, alijas Sani Armani, a najnovije iznenađenje je da će se stanarima pridružiti i pevačica Mia Borisavljević. Ništa posebno, kako se vama čini ovaj spisak do sad?

Poznato je da su učešće u ovom rijaliti šou odbili Dara Bubamara, koja je trebala da uđe u kuću sa svojim sinom Konstantinom koji ima svega par meseci, bivše Zvezde Granda, Vikler i Skaj, Bosanac Laka, Ena Popov, Ksenija Pajčin, Saša Ćurčić i mnogi drugi…  Sve u svemu niko nije želeo da učestvuje u ovom šou, koji se prikazuje od ove godine na TV Pink.

Najnovije odbijanje je od strane poznatog komičara, ako se on može tako nazvati, Karamele, koji kaže da ovakv šou  neće biti gledan ukoliko učestvuje Radojka Adžić i kaže za Kurir: „Pisalo se da ulazi Dara Bubamara sa bebom, ali smatram da taj potez neće podići gledanost jer je reč o ženi koja ima prirodne grudi i kojoj neće ispasti silikon kroz bradavicu u živom programu.“ On bi navodno mnogo više voleo da gleda Anu Nikolić… Više sreće sledeće godine…

Bigi, matori, razočarao si me… :)

POSLEDNJE VESTI