Kutcher i Kunis se tajno venčali?!

Pozdrav od Kutcherovih! (foto: Facebook)

Venčanje Mile Kunis i Ashton Kutchera očekujemo svi još od prikazivanja serije Vesele 70-te, a Mila nas je sinoć sve zatekla kada je u emisiji The Late Late Show Jamesa Cordena priznala da je udata devojka.

Kada je voditelj upitao Milu da li su ona i Ashton venčani, ona je jednostavno odgovorila “Možda.” James nije dozvolio da se izvuče samo sa ovim odgovorom, pa je ponovo upitao isto i uspeo još jedno “možda” da izvuče iz nje. Na kraju, kada je zatražio od nje, Mila je ponosno publici pokazala svoju burmu.

Po pitanju njihovog bračnog statusa su nas mesecima držali u neizvesnosti, a pažnju javnosti je privukao Ashton kada je sa fanovima prvog januara podelio zagonetnu fotografiju sa proslave Nove godine, na kojoj se vidi na pesku ispisano The Kutchers, aludirajući na to da je Mila konačno promenila svoje prezime i konačno stala na ludi kamen.

James nije prvi koji je mučio Milu ovim pitanjima, naime, Ellen DeGeneres je, početkom februara, u svojoj emisiji, zatražila objašnjenje za ovu fotografiju. Pokušavajući da se izvuče, Mila je rekla da njihova kćerka Wyatt nosi prezime njenog muža, negirajući drugačije značenje ove fotografije.

Da li su se tajno venčali ili nas i dalje zavravaju svojim slikama, ostaje nam tek da otkrijemo.

Povezane vesti